szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Most vasárnap a szavazóurnákhoz járul Magyarországnak az a fele, amely ki szeretné fejezni akaratát abban a tárgykörben, hogy melyik politikai erő irányítsa az országot a következő négy évben. Bár a pártok programjai – már amelyik készített ilyet – elkészültek, sok helyen foghíjasak, ám mi most támpontot kívánunk adni a politikai erőknek, hová lehet érdemes nyúlni. Olvasóinkat kérdezzük, hogy milyen gazdasági intézkedéseket látnának szívesen a következő kabinettől.

Április 6-án országgyűlési választásokat tartanak Magyarországon. A pártok – már amelyik – elkészítették néhol igencsak szellős programjaikat, hogy ezzel igyekezett támaszkodót nyújtani a szavazóknak. Vagy csak a többi politikai erőnek mutatják meg, hova kalibrálnák magukat.

Bármelyik erő is kerüljön kormányra, Ön mit szeretne tőlük?
©

Bár a kormány politikai teljesítményét már korábban értékelte a hvg.hu, az elemzők, közgazdászok is véleményt mondtak a második Orbán-kabinet működéséről és a választások után felálló új kormányzat várható tevékenységéről, most megadjuk a lehetőséget olvasóinknak, hogy mondjanak véleményt: mit várnak az új kormánytól. Vessünk ki még több különadót a multikra? Dobjunk a szegényebbeknek pluszpénzeket? Vezessük be holnap az eurót? Tényleg belevágjunk a paksi bővítésbe? Arra kérjük olvasóinkat, hogy töltsék ki kérdőívünket, az eredményeket jövő hét elején dolgozzuk fel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az óvodásoknak is koronavírus-tesztelést kínál a pestszentlőrinci önkormányzat a nyitás előtt

Az óvodásoknak is koronavírus-tesztelést kínál a pestszentlőrinci önkormányzat a nyitás előtt

 Valószínűleg ön is rossz hőfokon mossa a ruháit

Valószínűleg ön is rossz hőfokon mossa a ruháit

Indiában két-három koronavírus-beteg osztozik egyetlen ágyon

Indiában két-három koronavírus-beteg osztozik egyetlen ágyon