szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Eleinte nem nagyon akart engedni a 1,5 millió dolláros árból Evan Williams, amikor tavaly októberben, stílusosan a...

Eleinte nem nagyon akart engedni a 1,5 millió dolláros árból Evan Williams, amikor tavaly októberben, stílusosan a Twitteren piacra dobta San Francisco egyik divatos körzetében lévő, még 2006-ban vásárolt két hálószobás penthouse lakását. Végül – nyilván a felesége Sara illetve az ingatlanügynök hatására – 17 százalékról lemondott - számolt be a The Wall Street Journal.

A csevegő blog egyik főnöke és tulajdonosa nem nagyon lehetett rászorulva a pénzre, hiszen már tavaly októberben 2,4 millió dollárért vásárolt egy négy hálószobás „szerény” ingatlant a kaliforniai nagyváros Noe Valley nevű negyedében. Mostani gesztusa üzletileg könnyen megmagyarázható: az Egyesült Államokban már hónapok óta zuhannak az ingatlanárak, egyre több a kényszerértékesítés, így a vevők kiváló pozícióban vannak.

A Twitter-alapítóhoz hasonlóan több ismert sztár is nagy engedménnyel vált meg lakásától. Diane Keaton például „csak” 10,95 millió dollárt kapott néhány hónapja a Beverly Hillsben lévő hét hálószobás, kilenc fürdőszobás szuper házáért. Az ingatlant a húszas években, spanyol koloniális stílusban építették, a színésznő 2007-ben vásárolta és teljesen rendbe hozatta.

 

Evan Williams, a Twitter társalapítója
(via Luxist)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megérkezett az Audi TTS erősebb új változata

Megérkezett az Audi TTS erősebb új változata

Ne kopaszd meg a bankod! – az MNB letiltott egy engedély nélküli alkuszcéget

Ne kopaszd meg a bankod! – az MNB letiltott egy engedély nélküli alkuszcéget

Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele

Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele