szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Néhány hete már működik az első árajánlat összehasonlító internetes oldal, amely megkönnyítheti az energia...

Néhány hete már működik az első árajánlat összehasonlító internetes oldal, amely megkönnyítheti az energia tanusítványok közötti tájékozódást. A modell egyszerű, a rendszer energiatanúsítvány kiállítására jogosult szakembereket gyűjt össze akik az oldalon keresztül kapnak megbízásokat tanúsítvány kiállítására. A megbízó belátása szerint választ a visszaérkező árajánlatok közül. Az oldal (netheat.hu) üzemeltetője szerint az ingatlan tulajdonosok számára az eszköz használata mindenkor ingyenes. Tanusítvány januártól már a használt lakások eladásánál is kötelező, az újépítésésű lakásoknál egy évvel korábban lépett életbe a törvény.

  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!