szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A tűzfal a város Arany János utcájában omlott le, a tégladarabok egy az utcán parkoló személyautóra és a szomszédos...

©

A tűzfal a város Arany János utcájában omlott le, a tégladarabok egy az utcán parkoló személyautóra és a szomszédos ház tetejére hullottak. A szolnoki tűzoltók emelőkosaras szerkocsi segítségével azonnal megkezdték a kárfelszámolási munkálatokat, a tűzfal meggyengült részeit eltávolítják. A munka idejére a szomszédos házat kiürítették, az utcát a forgalom elől lezárták, a helyszínt a rendőrség biztosítja.

A katasztrófavédelmi szóvivő beszámolt arról is, hogy ugyancsak Szolnokon a szél megbontotta a Várkonyi téren egy 18 emeletes lakóház tetőszerkezetének a lemezburkolatát, s a felszakadt lemezből egy darab a járdára esett. A tűzoltók a meglazított lemezdarabokat eltávolították a toronyház tetejéről.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!