szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

2008 végéig Kemény Dénes marad az olimpiai bajnoki címét Athénban megvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Az újabb négy évre szóló szerződést péntek reggel írta alá a sikeredző és Martin György, a sportági szövetség elnöke. Martin György kijelentette, hogy részletekkel nem kívánnak szolgálni, hozzátette azonban, hogy bár külső támogatót azóta sem sikerült találni, a szövetség megítélése szerint további halogatásnak nem volt helye, s a korábbi elvi egyezségnek megfelelő szerződést kötötték meg Kemény Dénessel.

A régi-új kapitány szakmai kihívásnak minősítette a következő olimpiai ciklusra érvényes megállapodást, melynek lényegét ekként fogalmazta meg: "az akarati tényezők, a motiváltság, az érzelmi dolgok lényegesebbek az anyagi tartalomnál".

A szerződéskötés tényét azon a pénteki sajtótájékoztatón jelentették be a felek, amelyen a szövetséggel a Seat Magyarország aláírta újabb egy évre szóló támogatói megállapodását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Föld körüli pályára állt egy mókás kerti törpe

Föld körüli pályára állt egy mókás kerti törpe

Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru