szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Modern hazafiságot, Magyarország megújítását javasolta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton a Magyarország holnap címmel Budapesten rendezett kerekasztal konferencián.

A politika a közügyek felelős gyakorlása, a legfontosabb közügyek: a jó iskola, a stabil, kiszámítható nyugdíjrendszer és az erős gyarapodó gazdaság. Ezek az ügyek a holnap Magyarországáról szólnak - fogalmazott a kormányfő, megjegyezve, hogy bontás helyett építést ajánl. Hozzátette: a kormány megfontolja a kerekasztalok ajánlásait, és ha csak nem kizárt, politikája részévé teszi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Vélemények a Kossuth téri akcióról

Vannak olyan helyzetek, amikor a jogszabályok szigorú betartása nem célszerű - magyarázta Schöpflin György, fideszes EP képviselő párttársainak polgári engedetlenségét. Tabajdi Csaba, az MSZP EP frakciójának vezetője viszont alkotmányellenesnek nevezte az akciót.

MTI Itthon

Tüntetés és kiszorítósdi szombaton is

Szombaton késő estig folytatódott a kis létszámú tüntető csoport és a jelentős túlerőben lévő rendőri alakulat "fogócskája" a budapesti Kossuth Lajos téren és a tér körüli utcákban.