szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Horváth Csaba, az MSZP februárban megválasztott főpolgármester-jelöltje már megkezdte az ősszel esedékes önkormányzati választásokkal kapcsolatos kampányát.

Horváth Csaba kedden újságíróknak nem akarta elmondani, milyen jó hírt akar – hirdetései tanúsága szerint május elsején – megosztani a szavazókkal. Weboldalán ugyanakkor tervei között szerepelteti a főváros köztisztaságának és közbiztonságának javítását, a közösségi megbízotti rendszer kiépítését, zöld zónák, közösségi terek létrehozását és a "szürke lakótelepek" "közösségi lakóparkká" változtatását. "Alakítsuk együtt a jövő Budapestjének programját!" – szólít fel a honlapon is szereplő hirdetésben Horváth Csaba, jelezve, hogy várja a fővárosiak javaslatait. Hirdetése vége felé zöld betűkkel a "Demokraták: baloldaliak, zöldek, liberálisok, konzervatívok, cselekedjünk együtt a fővárosért!" mondat szerepel. Az MSZP nyolc év után állít újra önálló főpolgármester-jelöltet az őszi helyhatósági választásokon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

A szocialista Oláh Lajos nem megy át az országos listára

Oláh Lajos Hajdú-Bihar megyei szocialista elnök szerint nincs lehetőség arra, hogy visszaadja területi listás mandátumát, és az országos listáról kerüljön be a parlamentbe. A politikus erről az MSZP megyei elnökeinek tanácskozására érkezve nyilatkozott az MTI kérdésére kedden.

Ha nem vigyázunk, elveszíthetjük a lajhárokat

Ha nem vigyázunk, elveszíthetjük a lajhárokat

Az örmény elnök szerint nem az oroszokat kell bevonni a hegyi-karabahi konfliktusba, hanem a törököket ki

Az örmény elnök szerint nem az oroszokat kell bevonni a hegyi-karabahi konfliktusba, hanem a törököket ki

Rabló tartotta rettegésben a kál-kápolnai vasútállomás utasait

Rabló tartotta rettegésben a kál-kápolnai vasútállomás utasait