szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség szerda este közleményt adott ki az alsóörsi vérengzésről. A férfi, akinek a holttestére rábukkantak nap közben, feltehetően öngyilkos lett, mellette olyan fegyvereket találtak egy külföldi rendszámú sötét autóban, amelyeket az éjjeli gyilkosságok elkövetésénél is használhattak.

A rendőrség szerda esti közleménye szó szerint így hangzik: "Ma éjszaka Alsóőrs területén két halálos áldozatot követelő emberölés történt, amelynek során ismeretlen elkövető az intézkedő rendőr főtörzsőrmestert és az intézkedés alá vont autó egyik utasát lelőtte. A bűncselekmény elkövetőjének felkutatását azonnal, nagy erőkkel kezdte meg a rendőrség. A kutatással párhuzamosan folyó helyszíni szemle során egyértelműen bizonyítást nyert, hogy nem a meggyilkolt rendőr által ellenőrzött gépjárműből lőttek a főtörzsőrmesterre.

A gyilkosságok helyszínétől néhány kilométerre – állampolgári bejelentés alapján – egy elhagyott, sötét színű gépjármű mellett ismeretlen férfi holttestére bukkantak a rendőrök, akinek halálát lőfegyver okozta. A külföldi rendszámú autóban több lőfegyvert találtak, köztük olyat, amely számításba jöhet a bűncselekmény elkövetésének eszközeként. A helyszíni szemle adatai arra utalnak, hogy a férfi önkezével vetett véget életének. A két eset közötti összefüggést – igazságügyi szakértők bevonásával - jelenleg is vizsgálják a nyomozók. Az elsődleges nyomozati cselekményeket követően a további eljárást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu Féknyúz: Szájer 1.

Marabu Féknyúz: Szájer 1.

Szájer állítólag hivatlanul ment el a számára végzetes buliba

Szájer állítólag hivatlanul ment el a számára végzetes buliba

Engedélyezték a briteknél a BioNTech és a Pfizer 95 százalékos koronavírus-vakcináját

Engedélyezték a briteknél a BioNTech és a Pfizer 95 százalékos koronavírus-vakcináját