szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem új jelenség a karszalagokat kunyeráló fiatalok sorfala a fesztivál bejáratánál. Idén ezt a jelenséget erősíthette a 12 ezer forintos napijegy is. Megkértük a "használt" karszalagokért könyörgő csapatot, mutassák meg, hogyan próbálnak ingyen bejutni a Szigetre.

Kétszer-háromszor is neki kell futni, mire sikerül becsusszanni az éber jegyvizsgálók között - tudtuk meg a fiataloktól, akik mások levetett karszalagjaival próbálkoztak bejutni a fesztiválra. Vannak, akik a pillanatragasztóra esküsznek, mások szerint ez hülyeség, mert a ragasztót kiszagolják a kapuknál. Abban minden ügyeskedő egyetértett, hogy 12 ezer forint túl sok egy napijegyért, de az ingyenes belépés lehetősége megéri a fáradságot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Napi 400 sérült és beteg a Szigeten

Amikor 65 ezer ember szórakozik egyszerre, elkerülhetetlen, hogy megsérüljön valaki. A Sziget orvosai nem unatkoznak, folyamatosan érkeznek hozzájuk a páciensek.

Macron az első uniós vezető, akit elnökként felhívott Biden, nagy a véleményegyezés

Macron az első uniós vezető, akit elnökként felhívott Biden, nagy a véleményegyezés

Kémfotókon a teljesen új 7-es BMW

Kémfotókon a teljesen új 7-es BMW

Jakab Ferenc: Rá fog menni az évünk a járványra

Jakab Ferenc: Rá fog menni az évünk a járványra