szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Legalább három kormánytagnak fel kellett bukkannia a köztévé csütörtök hajnali híradójában, amíg rátértek Vida Ildikó ügyére. Mondjuk, szerda este ennél is jobban eldugták a NAV-elnök top sztoriját.

Vida Ildikó NAV-elnök vallomása arról, hogy őt is kitiltotta korrupciós gyanúra hivatkozva az Egyesült Államok, szerdán címlapos sztori volt a Magyar Nemzetben, ahogyan minden lapban az lett volna.

De nem így a köztévé híradójában. A kormány számára kínos témát szerda este úgy eldugták a nézők elől, hogy 22 percet kellett várniuk, amíg felbukkant a szerdai nap legfontosabb témája.

Csütörtökön hajnalban kicsit javult a helyzet, Vida Ildikóra már csak nyolc percet kellett várni, bár a hajnali híradó csupán negyedórás. Viszont csak azután fordult rá a témára a közmédia hírműsora, hogy azt megelőzően legalább három kormánytag (Orbán Viktor az Audi-gyárból, Varga Mihály a járműipari kiállításról, és Szijjártó Péter Tokióból) elmondta győzelmi jelentését. (Szijjártó a mangalica japán betöréséről beszélt.)

Nyolc perc után megérkezett

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ismét roham indult a vécépapírért Németországban

Ismét roham indult a vécépapírért Németországban

Erről tudjon, mielőtt kivetetné a gyerek manduláját

Erről tudjon, mielőtt kivetetné a gyerek manduláját

Megszavazta a parlament Áder bírói múlt nélküli jelöltjét a Kúria elnökének

Megszavazta a parlament Áder bírói múlt nélküli jelöltjét a Kúria elnökének