szerző:
hvg.hu

És nem fordítva. Tehát a nők azért élnek tovább, mert ők férfiakkal élnek.

Kásler Miklós váltja Balog Zoltánt, az onkológusról már többször írtunk (itt egy miniportré), például akkor, amikor azt mondta, hogy szerinte a halálos betegségek többsége elkerülhető lenne, ha betartanánk a tízparancsolatot.

Most került elénk a 168 Óra írása Káslerről, itt idézik tőle, hogy:

Ha már szóba került az életkor, én mindig arra gondoltam, hogy a férfiak valóban korábban halnak meg, ők élnek a nőkkel. A nők pedig a férfiakkal élnek, és lehet, hogy ez a magyarázat.

Az új miniszter korábban arról is beszélt, ha nincs az abortusztörvény, ma 20 millióan élnek Magyarországon:

Kásler irányítása alá tartoznak majd az alábbi államtitkárságok:

  • a Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság,
  • az Egészségügyért Felelős Államtitkárság,
  • az Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság,
  • a Kultúráért Felelős Államtitkárság,
  • a Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság,
  • az Oktatásért Felelős Államtitkárság,
  • az Sportért Felelős Államtitkárság,
  • a Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság.

A korábban az Emmihez tartozó Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság átkerül Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes felügyelete alá a Magyar Idők szerint.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!