szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aradszki András felháborodva beszélt arról, az egyik politikustársa családja hónapokon át képtelen volt normális életet élni. Más vélemény szerint inkább a kormánynak kéne visszafognia a lakájmédiáját.

Aradszki András KDNP-s képviselő és vezérszónok az Alaptörvényről szóló parlamenti általános vitában azt találta mondani arról, miért kell a magánélethez és családi élethez való jogot védeni a véleménynyilvánítás jogával szemben: „Ismerek olyan politikustársat, akinek a családja hónapokon keresztül képtelen volt normális életet élni, mert az ingatlana közelében rendszeresen tüntettek olyan ügyért, amihez a politikusnak nem volt köze.” Azaz konkrét ügyek miatt módosítják a gránitszilárdságú, jogi alapvetést jelentő Alaptörvényt.

A vitában az is elhangzott Szabó Tímea Párbeszéd-vezérszónok részéről, hogy ne az Alaptörvényt módosítsa a kormány, hanem "ne adja ki a lakájmédiának, hogy drónt reptessen Vona Gábor háza fölé vagy bekamerázzanak Juhász Péter lakásába", azaz a kormány fejezze be "ezt a mocsok viselkedést".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Elvesztette Soros-jellegét - Stop Sorosról és Alaptörvény-módosításról vitáztak a képviselők

Az első ügyekben esett egymásnak kétharmad és ellenzéke. Az Alaptörvény-módosítás látszattevékenység, a benne foglaltak eddig is megvoltak, az igazi cél a Kúria megbüntetése, vélte az ellenzék. A kormány tett arról, hogy az ellenzék ne fogadhassa el a javaslatokat, aztán pedig rájuk mutogathat majd. A Stop Soros egy vicc, a Fidesz átverte szavazóit, amikor teljesen átírta a törvényt, mondta az MSZP.

Szupermenő lett ez a vadonatúj 2020-as Moszkvics

Szupermenő lett ez a vadonatúj 2020-as Moszkvics

A Samsung Galaxy S21 lehet a telefon, amelynek most kiszivárogtak a teszteredményei

A Samsung Galaxy S21 lehet a telefon, amelynek most kiszivárogtak a teszteredményei

Akik mindenkinél jobban élvezik a hidegfrontot: Lillafüred híres pisztrángjai nyomában

Akik mindenkinél jobban élvezik a hidegfrontot: Lillafüred híres pisztrángjai nyomában