szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sajátos megközelítés, de ezzel indokolta lépését a közmédiumok ernyőszervezete, az MTVA.

„Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját, az M3-at május elsejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni” – ezt közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő alap sajtóosztálya az MTI-vel (vagyis tulajdonképpen saját magával).

Kiemelték: a technikai újításnak köszönhetően a néző maga állíthatja össze az általa érdekesnek tartott tartalmakat. Más kérdés, hogy a közmédia úgynevezett szerkesztőit például azért fizetik az adófizető nézők, hogy éppen ezt a munkát elvégezzék számukra.

Az első év kísérleti év, erre tekintettel folyamatosan bővülő kínálattal az online térben a közmédia minden olyan videóanyaga elérhetővé válik ingyenesen, amelynek online jogával rendelkezik – olvasható a közleményben.

A kínálat bővülése rá is fér a közmédiára, az m3.hu ugyanis jelenleg nem létezik.

Arról egyébként egy szó sincs a közmédia közmédia által szemlézett közleményében, hogy a tévécsatorna amúgy megszűnik. Ez úgy derült ki, hogy a dtvnews.hu kiszúrta: a televíziós szolgáltatók kínálatából májustól eltűnik az M3.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Zöld rendszámos Kiák tesztje: szabadidőautó a kombi ellen

Zöld rendszámos Kiák tesztje: szabadidőautó a kombi ellen

Nyílt levelet írt Ungár Péter a Borkai-botrány egyik szereplője miatt

Nyílt levelet írt Ungár Péter a Borkai-botrány egyik szereplője miatt

Mintha nem is lenne válság: 39 százalékkal nőtt a 4iG árbevétele tavaly

Mintha nem is lenne válság: 39 százalékkal nőtt a 4iG árbevétele tavaly