szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hivatalos fociindulóvá avanzsált Soho Party-dalt vasárnap este a Bazilika előtt énekelhetjük együtt lelkes amatőrökkel és profikkal.

A Budapest Show Kórus a nyolcaddöntő előtt, 26-án este fél nyolcra várja a futballrajongókat. Aki komolyan veszi a flashmobot, még a kottát és a kísérőszólamokat is letöltheti a kórus oldaláról.

“A dal, ami korábban cikinek számított, és csak becsípett retrobulikon merted elénekelni – mondjuk akkor teli torokból – mára az ország második himnuszává vált. Náksi Attila gondolatait több millió magyar szurkoló kántálja a meccsek előtt, alatt és után Franciaországban és itthon is. 

Arra gondoltunk, hogy ha már ekkorát megy a CSAPAT és a Soho Party himnusza is, akkor illene megtisztelni mindkettőt egy nagy közös, telitorkos köztéri énekléssel. A kottát és a publicitást mi garantáljunk, nektek csak a hangotokat kell magatokkal hozni (akár van, akár nincs).”

Dress code: Király-mackó, nemzeti öltözet, zászló, paróka, arcfestés, kokárda, bármi, ami piros-fehér-zöld! – írják az esemény Facebook-oldalán.

Ön is kíváncsi, miért énekli a B-közép, hogy az Éjjel soha nem érhet véget?

A csonttörő, petárdázó, üvegdobáló B-közepet is elvarázsolta egy 18 éves szerelmes dal, tegnap óta pedig a franciák is kérdezgetik, mi zengett a bordeaux-i utcákon az osztrák-magyar előtt. Utánajártunk, miért nem érhet véget az éjjel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem tud lemondani a kormány arról, hogy a gazdagabbakat támogassa

Nem tud lemondani a kormány arról, hogy a gazdagabbakat támogassa

Ez lehet a Samsung következő fülhallgatója, vezetékek nélkül

Ez lehet a Samsung következő fülhallgatója, vezetékek nélkül

Megváltoztatnák a Szegedi Tudományegyetem nevét

Megváltoztatnák a Szegedi Tudományegyetem nevét