szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Monica és Rachel, valamint Chandler és Joey New York-i lakását, illetve a kettőt összekötő folyósót is meg lehet építeni a LEGO új szettjéből. A figurák közé bekerült a pulyka is, amelyet az egyik epizódban Monica húzott a fejére.

A LEGO 2019-ben mutatta be a Jóbarátok sorozat híres kávézóját, a Central Perket megidéző készletet, és mivel annak elég nagy sikere volt, úgy döntöttek a cégcsoportnál, hogy folytatják a Jóbarátok-kiadásokat. Most A Jóbarátok lakásai nevű szettel rukkoltak elő, amely 2048 elemből áll.

©

A készletben nemcsak Monica és Rachel, valamint Chandler és Joey egymással szemben lévő lakásai építhetők meg, de bekerültek olyan ikonikus jelenetek kellékei is a dobozba, mint amikor Monica a fejére húzta a hálaadási pulykát, vagy amikor Phoebe babaháza lángra lobbant.

©

További kiegészítőként a bökőszerszámot, Gladyst (Phoebe ijesztő művészi alkotását), a padlóra eső sajttortát, a nagy fehér kutyaszobrot, a csibét és a kacsát is betették a rajongók kedvéért. A legózóknak továbbá lehetőségük van arra, hogy különválasszák vagy a folyosó segítségével összekapcsolják a két lakást.

©

A készletben megtalálhatók a csapat összes tagját ábrázoló minifigurák: a kockás szoknyáját viselő Rachel; a szűk bőrnadrágos Ross; Monica a kötényével; Phoebe a klasszikus virágmintás öltözékében; a merész mintás nyakkendőt és öltönyét viselő Chandler; Joey, aki Chandler összes holmiját felvette, illetve új elemként bekerült Janice minifigurája is.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!