szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Frissítsünk rá egymás után többször Kaspar Hamacher oldalára, és betekintést nyerünk abba, hogyan kelti életre a...

Frissítsünk rá egymás után többször Kaspar Hamacher oldalára, és betekintést nyerünk abba, hogyan kelti életre a fát, mint valami 21. századi Geppetto. Nézzünk rajta körül egy kicsivel tüzetesebben, és látni fogjuk, hogy nem csak újjászüli a halott, de még organikus anyagot, de azt valami hihetetlenül finom megközelítéssel, odaadással és alázattal teszi - fűrésszel, ugye -, miközben egyetlen olyan kiszögellést vagy nüanszot sem látunk a kész projekteken, ami felesleges volna. Burnt Out munkacímű, láthatóan tűzzel is kezelt faragványának egyik része gigantikus zápfogra emlékeztet, egyébként sámliként használatos, plusz jár hozzá egy dohányzóasztalféleség is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Iványi György: A válság utáni újrakezdést veszélyezteti a gondoskodó állam illúziója

Iványi György: A válság utáni újrakezdést veszélyezteti a gondoskodó állam illúziója

Elmarad idén a Kurultáj

Elmarad idén a Kurultáj

Végleg megszűnik a Burger King a Nyugatinál

Végleg megszűnik a Burger King a Nyugatinál