szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Gyermeke született a 90 éves Armaisz Nazarov második világháborús veteránnak. A Krasznodar közelében élő férfit 35 éves felesége ajándékozta meg egy egészséges kisfiúval - jelentette a Moszkovszkij Komszomolec című orosz lap csütörtökön.

A kismamát még nem engedték ki a kórházból, így a boldog és izgatott apa egész nap az udvaron strázsál - mondták el az armaviri szülőotthonban. Armavisz és neje, Jevgenyija 14 éve vannak együtt, a most született kisfiú a második közös gyermekük. Kislányuk, Vera 12 éves. A férfinak egy korábbi házasságából szintén két gyermeke született: fia 61, lánya 50 éves.

A pár egy kicsi, egyszobás lakásban lakik a feleség anyjával - aki a férjnél több évtizeddel fiatalabb -, de az armaviri önkormányzat már ígéretet tett egy háromszobás lakás kiutalására. Nem világos, hogy Armavisz Nazarov lakásgondjai miért nem oldódtak még meg, mivel az orosz hatóságok évekkel ezelőtt ígéretet tettek a háborús veteránok lakhatásának megoldására, idén pedig már kilátásba helyezték, hogy a háború végének 65. évfordulójára, vagyis május 9-re minden veteránnak megfelelő lakáskörülményeket biztosítanak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Plázs

Hatvanévesen szült ikreket

Hatvanéves korában szült ikerlányokat egy kínai asszony, ezzel megdöntötte a legidősebb korban szülő anya kínai rekordját.