szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Aki viszont hagy a tányérján, azt felkérik, hogy többé ne térjen, be és büntetést fizettetnek vele.

Aki viszont hagy a tányérján, azt felkérik, hogy többé ne térjen, be és büntetést fizettetnek vele. A 30 férőhelyes vendéglő nem árul zsákbamacskát: bejáratánál kifüggesztve jól olvasható a "házirendje".
   
"A zöldségek és a saláta az ételek szélén nem DÍSZÍTÉS, hanem az étel része, tehát azokat is meg kell enni!" - szól az intelem. Az étterem a környezetvédelem végett vezette be sajátos üzletpolitikáját.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!

travelline.hu Plázs

Mit együnk Japánban?

A japán és magyar konyha közti alapvető különbség az, hogy az előbbi sokkal...