szerző:
hvg.hu

Nehéz eldönteni, hogy mi számít erotikusnak, mi ízléstelen vagy egyenesen pornográf, különösen, ha reklámról van szó, hiszen a várt hatás elmaradhat vagy visszaüthet, ha nem megfelelőek az arányok.

Egy állatvédő hölgy mostanában adott nyilatkozata szerint a meztelenség nem minden esetben jelent szexualitást, de ha mégis, jó ügy érdekében akkor is lehet. Jó ügynek meg minden vállalatnak a sajátja számít, úgyhogy végül is érthető, hogy egyre több a pucérkodás a hirdetésekben. Hogy éppen melyik reklám számít szexinek, az mindig az adott kínálat függvénye, bár akad néhány állócsillag az erotikus vonzerő kategóriában. Legutóbb az Askmen brit férfimagazin állított össze egy tízes listát a legszexisebb hirdetésekből. Nem mindenben egyezik az ízlésünk az övékkel, de néha nagyon beletaláltak.

A tizedik helyre került Axe hirdetést, mint a márka összes filmjét, legfeljebb viccesnek találtuk, és a kilencediknek besorolt Paris Hilton is inkább szegény kis szerencsétlen a hamburgerreklámban, mintsem csábító démon. Legnagyobb sajnálatunkra még a nyolcadik helyezett Xenergy italban szereplő, erotikusnak szánt hölgyet sem vagyunk képesek szexinek találni, de  mások igen, hiszen a YouTube-ra is ezzel a címmel került fel a videó.


A Victoria's Secret nevű fehérneműgyártó céget két hirdetés is képviseli, ami nem csoda, hiszen a márka mindig a legszebb és legvonzóbb lányokat vonultatja fel. A hetedik helyre egy karácsonyi filmecske került, az ötödiken pedig valóságos sztárparádé borzolja a kedélyeket. Egy percen belül ennyi gyönyörű nő ilyen kevés ruhában már tényleg valami. A beállítások és a vágás meglehetősen sablonosra sikerült ugyan, de a hölgyek kárpótlást nyújtanak az elmaradt filmes bravúrokért.


Hatodikként egy sörcég meglehetősen ízléstelen videója került fel, amelyben két nő verekszik egymással, miközben bugyira vetkőznek. A negyedik helyen ismét egy sörgyártó, ezúttal brazil, de jelen esetben nem tudnánk jobban helyeselni, annyira bólogatunk az egyetértéstől, pedig több éves anyagról van szó. A sztoriban van ötlet és humor, még egy jó operatőrre sem sajnálták a pénzt, a nő pedig verhetetlenül gyönyörű és megvan benne az bizonyos plusz, amitől mindenki vágyik rá.


A harmadik helyezett már ismerős lehet, hiszen több másik listára is felkerült: eléggé feketére sikerült a humora a New Yorker nevű ruhamárka hirdetésének. Talán éppen ezért nem sikerült igazán vonzónak találnunk, még viccesnek sem igazán, valahogy a halál nem tűnik se szexinek, se humorosnak.

Túlságosan igényesek lehetünk, mert a második helyen álló Cindy Crawford Pepsi-hirdetésen sem sikerült komolyan izgulnunk, főleg, hogy a másik két szereplő kiskorú a filmben, s ez valahogy lehűti az embert.

Az első helyen végzett Eva Mendest azonban sokáig el tudnánk nézni. Csak sajnálni lehet, hogy a videó ilyen rövid, rendezői változatot szeretnénk minél hamarabb. A Calvin Klein marketingeseinek ízlése időnként kicsit szélsőséges ugyan, de most igen jól döntöttek, akármilyen illata is van annak a parfümnek, megvesszük, ha adnak hozzá vágatlan verziót is.


Kádár Mónika
hvg.hu Karrier

Amikor a szexi képek a vesztünket okozzák

Egy pózolós kép, spicces állapotban vagy egy jól elkapott pillanat, játékfegyverrel a kézben könnyen a vesztünket okozhatja. Ha valaki megpályázik egy állást, előtte érdemes mérlegelnie, közölt-e olyan információt magáról valamely közösségi oldalon, amely leendő munkaadója szemében megkérdőjelezi rátermettségét. A bukás lehetséges okai.

Shake

A tíz legszexisebb női politikus

Az egyik amerikai weboldal összeállította, hogy kik a legvonzóbb politikusnők a világban. A szájt nem vizsgálta a helyezettek ideológiai háttérét. Persze nem mindenki ért egyet a listával.

hvg.hu Shake

Miért muszáj szexisnek lenni?

Nemrégiben megszavaztatták egy férfimagazin olvasóit, hogy ki a legkevésbé szexis nő a világon – a győztes nem örült.

hvg.hu Shake

A legszexibb teniszruhák Wimbledonból

Azt gondolhatnánk, egy fehér sportruha nem sok lehetőséget rejt magában, de némelyik teniszezőnőnek mégis sikerül egyedivé varázsolnia a kötelező viseletet.

Nem hagyott időt a MÁV az átszállásra, a határon ragadtak az utasok

Nem hagyott időt a MÁV az átszállásra, a határon ragadtak az utasok

Izraeli drónok zuhantak Bejrútban a Hezbollah-központra

Izraeli drónok zuhantak Bejrútban a Hezbollah-központra

Belső vizsgálat volt a rendőrségen, szinte biztosan a budapesti családgyilkossággal összefüggésben

Belső vizsgálat volt a rendőrségen, szinte biztosan a budapesti családgyilkossággal összefüggésben

Mostantól Magyarországra is szállít a Tesla

Mostantól Magyarországra is szállít a Tesla

Kunetz a Honvédkórházban meghalt betegről: Komoly rendszerhibák vannak

Kunetz a Honvédkórházban meghalt betegről: Komoly rendszerhibák vannak

A szakszervezet felmérése szerint a tűzoltók háromnegyede fontolgatja a pálya elhagyását

A szakszervezet felmérése szerint a tűzoltók háromnegyede fontolgatja a pálya elhagyását