szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tényleg összekeverte Nelson Mandelát Morgan Freemannel egy indiai textilkereskedő, aki egy óriásplakáttal akart emléket állítani a dél-afrikai politikusnak.

A Huffington Post azt írja, az indiai Coimbatureban egy helyi textilkereskedő kívánt emléket állítani a december 5-én 95 éves korában elhunyt Nobel-békedíjas Nelson Mandelának egy óriásplakáttal, amelyre azonban a dél-afrikai vezető képe helyett az őt egy filmben alakító Morgan Freeman arcát nyomtatták.

A plakáton egyébként tamil nyelven az volt olvasható, hogy míg a mai politikusok nem tudnak a következő választási ciklusokon túl gondolkodni, Nelson Mandela olyan vezető volt, aki az eljövendő generációk jólétét tartotta szem előtt. A szöveg szerint Mandela december 5-én csatlakozott Teréz anyához, Mahatma Gandhihoz és Martin Luther Kinghez, a kortársak pedig büszkék rá, hogy az ő korában élhetnek és hálát adnak a szeretetről, erőszakmentességről és feláldozásról szóló üzenetéért.

©

A plakáton Morgan Freeman képe mellett kisebb képen látható Teréz anya, Mahatma Gandhi és Martin Luther King is, a kereskedő pedig azt mondta, ő nem tudott a hibáról, de ki fogják cserélni egy valódi Mandela-fotóra.

Ed Sheeranből csapatszponzor lett

Ed Sheeranből csapatszponzor lett

Elmarad a Sziget Fesztivál

Elmarad a Sziget Fesztivál

Még a mostaninál is sokkal nagyobb bevételnövekedésre számít a 4iG

Még a mostaninál is sokkal nagyobb bevételnövekedésre számít a 4iG