szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csak néhány napig él az ajánlat, úgyhogy érdemes igyekezni: egy like-ért cserébe most ingyen letölthető egy amúgy 59 dolláros, pdf fájlok kezelésére használható program.

Tegnap mutattunk egy ügyes programot, amellyel szinte mindenféle állományból létrehozhatunk pdf fájlt, most viszont egy, a pdf fájlok kezelésében jeleskedő programot mutatunk be, amely néhány napig ingyen elérhető, azaz nem egészen ingyen, hiszen egy Like megnyomása az ára.

A Debeneu PDF Tools Pro (másik nevén: Quick PDF Tools Pro) innen tölthető le becsomagolt (zip) formátumban, majd a kicsomagolása után az exe fájlra kattintva kell telepíteni.

Ha az installálása után a Windows Intézőben kiválasztunk egy pdf fájlt, majd a jobb egérgombbal rákattintunk, akkor máris láthatjuk, hogy a szokásos helyi menübe a PDF Tools Pro is befészkelte magát. Ha ráállunk az egérrel, feltűnnek a program lehetőségei, amelyekből bizony szép számmal akad.

Mindenekelőtt előnézetet kérhetünk a szóban forgó pdf állományról, de akár elforgathatjuk 90 fokkal, átalakíthatjuk tisztán képállománnyá, egy kattintással kiszedhetjük belőle a képeket vagy a szöveget. Ami különösen kedvező: tetszés szerint vonhatunk ki belőle oldalakat, ez akkor lehet hasznos, ha egy hosszabb pdf-ből csak egyetlen oldalt küldenénk át valakinek. Szerkeszthetjük is az állományt, megjegyzéseket fűzhetünk hozzá, sőt akár jelszóval is titkosíthatjuk.

Ezek a funkciók általában a fizetős pdf-kezelő programok sajátjai, és persze a Debeneu PDF Tools Prót sem adják ingyen – csak most, néhány napig, így mindenképpen érdemes letölteni a gépünkre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Budapest plakátkampányba kezd, Szlovákia újra országos tesztelésbe

Radar360: Budapest plakátkampányba kezd, Szlovákia újra országos tesztelésbe

Fényes nappal késeltek meg egy férfit Budapesten

Fényes nappal késeltek meg egy férfit Budapesten

Túlteljesítik oltási tervüket a britek

Túlteljesítik oltási tervüket a britek