szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi ingyenes program gyorsan megszabadít bennünket a gépünkre települt spyware-ektől, malware-ektől.

Ha valakinek van a gépén egy jól bevált fizetős vírusvédelmi program, az még nem jelenti azt, hogy a többkörös védekezés jegyében ne próbáljon ki más megoldásokat is. Annak meg pláne nem árt, ha több ilyesfajta program van a gépén, aki csak ingyenes megoldásokat használ.

Egy valóban alapos kártevővizsgáló program a SUPERAntiSpyware, amely innen tölthető le. Bár az oldal hordozható, azaz telepítés nélküli változatról beszél, ha az exe fájlra kattintunk a szoftver letöltése után, egy rövid telepítési procedúrán mégis csak át kell esnünk. Itt választhatjuk a gyors (Express) vagy a testre szabhatóbb telepítést.

A program indítása után többféle, gyorsabb és alaposabb vizsgálat közül választhatunk, és persze ettől is függ, milyen gyorsan végez majd a program (állítólag 1 millió különböző kártevő felismerésére képes). A szkennelést egyébként bármikor felfüggeszthetjük, vagy akár le is állíthatjuk.

Ha SUPERAntiSpyware elkészült a vizsgálattal, azonnal felajánlja, hogy eltávolítja a veszélyes elemeket (amúgy veszélyességi fokozatukról is tájékoztat). Bármelyik elemre kattintunk, a program weboldalán részletesebb tájékoztatást is kérhetünk róla. A programban természetesen karantén is van, jelezhetjük a fals pozitív riasztásokat, és jó pár javítóeszköz segít a fertőzött fájl meggyógyításában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Veszélybe kerültek az időjárás-előrejelzések, és még nem tudni, mit lehetne tenni

Veszélybe kerültek az időjárás-előrejelzések, és még nem tudni, mit lehetne tenni

Jakab Péter: Tetszik az embereknek, hogy valaki odamegy, és belemondja az igazságot a kedves vezető arcába

Jakab Péter: Tetszik az embereknek, hogy valaki odamegy, és belemondja az igazságot a kedves vezető arcába

Ausztriában és Romániában is megjelent a brazil vírusmutáció

Ausztriában és Romániában is megjelent a brazil vírusmutáció