szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pár nap telt el csupán az iOS 8 publikussá tétele óta, de már igen sokan döntöttek az új operációs rendszer letöltése mellett.

Kissé nehezen indult ugyan az iOS 8 adaptációja (az első 24 órában kétszer annyian döntöttek az iOS 7 mellett közvetlenül a megjelenése után, mint most az iOS 8 esetében), most viszont megindulni látszik a szekér, legalábbis ez tűnik ki az Apple Store Distribution adataiból, amelyek 5 nappal az új verzió kibocsátása után láttak napvilágot.

Szeptember 21-én már 46%-os volt az iOS 8 aránya a készülékeken, ami tényleg nagy szó. Ebben komoly szerepe van annak, hogy az új operációs rendszer a küllembeli változások mellett számos hasznos funkciót is hozott, illetve az, hogy az iOS-világban messze nincs olyan fragmentáció, mint az androidos berkekben.

©

Jelenleg még egy picivel (49%) vezet az iOS 7, illetve az eszközök fennmaradó 5 százalékán még valamelyik korábbi iOS fut.

Csak érdekességképpen: közvetlenül az iOS 8 kibocsátása előtt az összes Apple-készülék 90 százalékán futott az iOS 7.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Végre felújítják a régóta elhanyagolt budai Malom-tó környezetét

Végre felújítják a régóta elhanyagolt budai Malom-tó környezetét

Szlávik: Mindegyik engedélyezett vakcina hatékony

Szlávik: Mindegyik engedélyezett vakcina hatékony

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály