szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csak néhány napig lehet hozzájutni ahhoz a licenchez, amellyel hat hónapig ingyen használható a BitDefender legújabb, átfogó tudású programja.

A BitDefender Total Security 2015 segítségével elháríthatjuk a legkifinomultabb fenyegetéseket, vírusokat, malware-eket, az adatainkra ácsimgózók próbálkozásait stb. A program biztosítja a teljes malware-védelmet, emellett védelmi funkciókat kínál az online bankoláshoz, online vásárláshoz, segít a biztonságos backup-készítésben és szinkronizálásban, és akkor is védi a gépet, amikor közösségi oldalakon bóklászunk.

Kétirányú tűzfalával figyeli az internetkapcsolatokat, és megakadályozza az illetéktelen hozzáféréseket, akár egy wifi-hálózaton is. A BitDefender OneClick funkicó, ahogy arra a neve is utal, egyetlen kattintást igényel csak, és felgyorsítja a rendszert, valamint merevlemez-területeket szabadít fel.

©

A program a Photon technológiát használja, és ennek köszönhetően rendkívül gyors, de észrevétlenül, csendben dolgozik.

A BitDefender Total Security 2015 ára 59,95 dollár, viszont most hat hónapra ingyenessé tették, nincs semmilyen korlátozás. Ha szeretné kipróbálni a programot, kattintson ide, adja meg az e-mail címét, és egy válasz mailben már kapja is a licencet, illetve a telepítési tudnivalókat. De igyekezzen, már csak 3 napig él az ajánlat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Magyar Hang kiáll a kormánymédia által pedofíliával vádolt munkatársa mellett

A Magyar Hang kiáll a kormánymédia által pedofíliával vádolt munkatársa mellett

Orbán Viktor: A lengyelek új megoldása az uniós költségvetésről "nem fog menni"

Orbán Viktor: A lengyelek új megoldása az uniós költségvetésről "nem fog menni"

Kiheverte a magyar ipar a válság első hullámát

Kiheverte a magyar ipar a válság első hullámát