szerző:
hvg.hu

Alaposan felturbózták a Messengeren elrejtett kosaras játékot, a még inkább addiktív végeredmény ingyen letölthető.

Tavasszal több millióan kattantak rá egy nagyon egyszerű kosárlabdajátékra, amely egy hangulatjellel volt előhívható a Messengeren. A Facebook titkos játékának sikerét látva a Ketchapp nem tétlenkedett: az eredeti ötletet továbbfejlesztve Androidra, iPhone-ra és iPadre is kiadta a Ketchapp Basketballt.

Ez a játék is úgy indul, mint az eredeti: az ujjunkkal a gyűrűbe kell dobni a kosárlabdát. A gyűrűn megpattanó találatokért egy, a csont nélküli kosarakért két pont jár, egy menet pedig az első hibáig tart. Csillagokat is lehet gyűjteni, érdemes is, hiszen 100 csillagért más labda kapható.

©

A játékmódok miatt különleges ez a változat: a jobb felső sarokra kattintva, majd a "Game Modes" opciót választva lehet váltani az alap beállításként "Endless", azaz végtelen játékmeneten. A "Time Challenge" esetén minél több kosarat kell szereznünk adott idő alatt, a "Bounce" játékmóddal be is pattinthatjuk a labdát.

A "Multihoops" a legérdekesebb, hiszen itt több palánk mozog két sorban. Érdemes a felső sorra célozni, hiszen némi szerencsével egy labdával két kosarat is lehet szerezni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló játékokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!