szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A közösségi oldal és a videómegosztó érdekes statisztikái élőben pörögnek ezen az oldalon, de az Apple eredményeinek alakulását is másodpercenként figyelheti.

Lájkok, feltöltött videók, eladott iPhone-ok és még megannyi fontos és érdekes statisztika pörög az Every Second oldalán, ahol a linkre kattintva a Facebook, a YouTube és az Apple statisztikái jelennek meg, olykor szinte hihetetlen tempójú növekedéssel.

A Facebook és a YouTube esetében 24, az Apple kapcsán pedig 18 fontos adatról látja, hogy milyen ütemben növekenek.

©

Mire kattintástól kezdve a felvezetéssel együtt elolvassa ezt a cikket, addig a Facebookon például több mint egymillió lájk születik. Ha az Apple oldalára kattint, akkor mire ránéz az oldalra és a második sor statisztikáig jut, már több tízezer dollár bevételt termeltek az almás termékek.

Összehasonlítani is érdekes az oldalakat, például a Facebook és a YouTube oldalán is lehet látni, hogy hol mennyi videót néznek meg. Azt hiszi, hogy a YouTube-nál pörög gyorsabban a szám? Téved, megnézheti mennyire.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mennyire könnyen javítható az iPhone 12? Itt a válasz

Mennyire könnyen javítható az iPhone 12? Itt a válasz

Még mindig sokan használják szemetesnek a lefolyót

Még mindig sokan használják szemetesnek a lefolyót

Válságos állapotban van a nizzai késelés 21 esztendős elkövetője

Válságos állapotban van a nizzai késelés 21 esztendős elkövetője