szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Új funkciót tesztel a Tinder, amivel garantált lesz a közös szimpátia, hiszen megmutatja azokat a felhasználókat, akiknek tetszettünk, így pár jobbra húzásra lesz a biztos "match".

Ha mindkét fél lájkolta a másikat, jön a "match", vagyis közös szimpátia esetén kezdődhet a chatelés – erre az egyszerű ötletre épült a Tinder sikere, de a társkereső alkalmazásban eddig nem lehetett megnézni, hogy kik azok, akik korábban lájkoltak minket, csak "match" esetén derült ki. Ez hamarosan megváltozhat, ugyanis négy országban (Argentína, Ausztrália, Kanada, Mexikó) már elkezdték tesztelni a Tinder Gold funkciót.

©

Fizetős szolgáltatásról van szó, az extra lehetőségekért eddig is fizetőknek is kell majd plusz pénzt adni érte – a tesztek után derül ki, hogy pontosan mennyit. Hogy megéri-e? Várhatóan nagyon sok felhasználónak igen, ugyanis ezzel az alkalmazásban megjelenik egy oldal, ahol végig lehet nézni azok profilját, akik eddig lájkoltak minket.

Természetesen lájkolni is lehet itt őket, így garantált lesz a "match", vagyis a közös szimpátia, és az ismerkedés lehetősége. Sőt, a szolgáltatással a közelünkből ajánlott felhasználók profilján is látszani fog, hogy az illető korábban lájkolt minket.

Ha máskor is tudni szeretne a Tinder új funkcióiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Jön a számítógépes Tinder

Néhány országban már most bevezették a böngészős Tindert, hamarosan pedig az egész világon lehet az egérrel jobbra és balra húzni az embereket a társkeresőben.

Már ötvennél is többen igazoltan fertőzöttek a szegedi börtönben

Már ötvennél is többen igazoltan fertőzöttek a szegedi börtönben

Reagált a Szegedi Tudományegyetem a bölcsészoktatók nyilatkozatára

Reagált a Szegedi Tudományegyetem a bölcsészoktatók nyilatkozatára

Házon belül repkedne az Amazon új drónja, és mindent látna a kamerájával

Házon belül repkedne az Amazon új drónja, és mindent látna a kamerájával