szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

Hogy miből lesz magyar fellendülés, az még titok. De az nem, hogy az embert az annunakik teremtették!

Ötszáz éve nem látott magyar konjunktúra, újra kétharmados győzelem - egyelőre ennyit árult el titkos tervéről Széles Gábor, aki Facebook-oldalán fedte fel a nagy készülődést. Az első tippünk természetesen az Ikarus-gyártás lett volna, de azzal már próbálkozott egy csomót, és valahogy sosem lett belőle magyar feltámadás. Az üzletember hivatalos oldalán visszalapozva azonban sokat sejtető jelre bukkantunk:

A Videoton-mágnás kommentár nélkül tette közzé a Rejtélyek szigete blog bejegyzését, de nem sokkal előtte meg egy orosz ufógyerekről szóló videót osztott meg, amely szerinte "elgondolkodtató". A blogposzt címe "A Föld az idegenek nézőpontjából", és a Széles-médiánál általában elfogadott világmagyarázattól kissé eltér, eszerint például nem Isten teremtette az embert, hanem a felszín alatt élő, annunaki nevű idegenek. "Fogtak egy függőleges testtartású, kétlábú humanoidot, belekevertek néhány kontrollált annunaki-DNS-t." Jelenleg a Földet karanténban tartja egy érdekcsoport, akik még az interdimenzionális látogatókat is kitessékelik. A cikk többek között azt is tárgyalja, hogyan lehet megkülönböztetni a jó szándékú idegenek űrhajóit a háttérhatalom űrhajóitól, és felvillant egy közelgő változást, amikor jobb minőségű test- és elmetárolókban kezdhetjük újra a Földön.

És ha ez összejön, akkor a magyar feltámadás sem késhet tovább.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!