szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Facebookon reagált az Echo TV-s Szaniszló Ferenc botrányos állami kitüntetésére Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője.

"Vonják vissza ennek a szaniszló nevű elmeháborodott zsebnyilasnak a díját! Lécci, lécci, lécci!" – írja a Facebookon Deutsch Tamás fideszes politikus annak nyomán, hogy Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter állami kitüntetéssel, az újságíróknak adott Táncsics-díjjal tüntette ki az Echo TV műsorvezetőjét.

Az eset nagy botrányt váltott ki, csütörtökön maga Balog Zoltán is azt írta, hogy nem volt tisztában Szaniszló zavaros gondolataival, és már megbánta a kitüntetést, de nem lehet visszavonni azt. Erre reagálva vetették fel az ellenzéki Milla vasárnapi tüntetésén, hogy hogyan lehetséges, hogy a kormánytöbbség nem képes egy kitüntetést visszavonni, miközben alkotmányt már négyszer módosítottak kétharmados többségükkel.

 

©

Balog miniszter nemcsak az összeesküvéselmélet-hívő Szaniszlót tüntette ki, hanem a szélsőjobboldal egyik kedvenc zenekarának, a Kárpátiának a vezetőjét, a színpadon nyíltan buzizó Petrás Jánost is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pár napra visszatér a vénasszonyok nyara

Pár napra visszatér a vénasszonyok nyara

Novák Katalin a lombikprogramot védve reagált a győri megyéspüspök szavaira

Novák Katalin a lombikprogramot védve reagált a győri megyéspüspök szavaira

Az év eleje óta titkolja a kormány, hányan várnak idősotthoni elhelyezésre

Az év eleje óta titkolja a kormány, hányan várnak idősotthoni elhelyezésre