szerző:
hvg.hu

A Volkswagen sofőrje nem gondolkodott sokat, szemből hajtott be a körforgalomba, hogy leelőzze az előtte haladó járművet.

Épp a napokban mutattunk meg egy videót, ami Győrben készült az egyik helyi körforgalomnál, és amin jól látszott, hogyan hajt be szemből a körforgalomba csak úgy viccből egy autós. Nemrég egy újabb felvétel látott napvilágot, szintén Győrből, szintén körforgalomból.

A videó leírása szerint a Volkswagen sofőrje nemes egyszerűséggel a körforgalomban előzött. De nem is akárhogyan: szemből hajtott be, csak hogy kikerülje az előtte haladó, felvételt készítő járművet. Ha a dolog nem lenne így önmagában is rendkívül veszélyes, még tegyük hozzá azt is, hogy már bőven sötét volt, szemből pedig egy kerékpáros is érkezett – igaz, kicsit még messzebb volt a körforgalomtól.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!