szerző:
hvg.hu

Charlize Theron egy talk show-ban beszélt arról, hogy édesanyjával az alvásproblémáikat kannabisszal kezelték.

Jimmy Kimmel szerda esti show-jában mondta el a 42 éves színésznő, hogy ő is és édesanyja is nagyon rossz alvó, régóta küzdenek az alvásavarral. Időnként gyógyszert szednek rá, de legutóbb már inkább egy természetes anyaggal, a marihuánával próbálkoztak.

Charlize Theron azt gondolta, hogy majd neki kell beszerezni a füvet a kúrához, de legnagyobb meglepetésére az anyja, Gerda Jacoba Aletta Maritz intézkedett, aki leugrott a boltba egy kis mariskáért. Megtehette, hiszen Kaliforniában már az év eleje óta legális a kannabisz forgalmazása és fogyasztása. Az államban 21 év feletti felnőttek 28 gramm marihuánát tarthatnak maguknál, és hat tő kendert termeszthetnek az otthonukban.

Theron azt mondja, hogy a marihuána bevált, tényleg lehet vele kezelni az alvászavart.

Eddig a színésznő csak egyszer próbálta ki a füvet, de nyolc évvel ezelőtt még nagyon rossz tapasztalatai voltak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI / hvg.hu Élet+Stílus

Lementem a patikába marihuánáért, mindjárt jövök – fotók

Időnként ügyeletes gyógyszertáraknál lehet olyan hosszú sort látni hosszú hétvégéken, mint amilyen kedden a West Hollywoodban található MedMen gyógyszertárnál előtt kígyózott nyitás előtt. A nagy érdeklődés oka az volt, hogy Kaliforniában hétfőtől legálissá vált a marihuána forgalmazása, illetve fogyasztása, és egyebek mellett ebben a patikában is elérhetővé váltak kannabisztartalmú termékek.