szerző:
hvg.hu

Kivezetik a piacról a Coke Zerót, helyette jön a Coca-Cola No Sugar, egy új cukormentes üdítő.

Ötéves kutatás és tesztelés után mutatja be a Coca-Cola az új cukormentes üdítőjét, a Coca-Cola No Sugart - jelentette a Daily Mail.

©

Az új italt először Ausztráliában lehet majd kapni, de a világon mindenütt bevezetik majd, jelentős kampánnyal megtámogatva.

Ez lesz a Coca-Cola legnagyobb hasonló akciója 2006 óta, akkor vezették be a Coke Zerót. A sokak által kedvelt Zero most megszűnik, helyette No Sugart lehet majd venni (vagy a bátrabbaknak marad a Diet Coke).

©

A kólás cég ausztrál vezetője, Roberto Mercadé szerint mindeddig a No Sugarral sikerült a legjobban megközelíteni a klasszikus Coca-Cola ízét.

A No Sugar energia- és szénhidráttartalma egyébként teljes mértékben megegyezik a Coke Zeróéval, viszont csak harmadannyi nátriumot tartalmaz, mint az elődje.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!