szerző:
HavariaPress

Feltehetően pilótahiba miatt zuhant le fedélzetén három emberrel egy kisrepülőgép tegnap a főváros III. kerületében. A szakértői vizsgálat még folyik, a gép szakhatósági engedélyei rendben voltak - tudta meg a HavariaPress.

A négyüléses Cessna 172P a Farkashegyi reptérről indult el három emberrel a fedélzetén, hétfőn délután, tankolást követően. Az egyik szegedi vállalkozó tulajdonában lévő repülőgép több kört tett meg a III. kerületi Aranyhegy fölött. Az egyik fordulónál, melyet feltehetően veszélyesen kis sebességgel tett meg a pilóta, a gép meredeken zuhanni kezdett. A kisrepülőgép zuhanás közben leszakított egy villanyvezetéket, becsapódása után pedig kigyulladt, s csaknem teljesen kiégett. A fedélzeten lévő három ember szörnyethalt, holttestük a tűzben megégett. Az áldozatokat még nem azonosították. A kiégett gép mellett megégett papírokat - feltehetően repülési okmányokat - is találtak, vizsgálatuk még tart. A szakhatóság és a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a tragédia okát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!