szerző:
MTI

Molnár Zsolt (MSZP) arra kíváncsi, hogyan kívánja kezelni a kormány az ismét súlyosbodónak tűnő helyzetet.

A súlyosbodó illegális migrációs helyzettel kapcsolatos kérdéseivel Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordul az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke. Molnár Zsolt ezt a testület keddi zárt ülése után jelentette be.

Molnár Zsolt arról beszélt, hogy Magyarország déli határain ismét fokozódik a migrációs helyzet, egyre többen próbálnak meg bejutni a kerítés megrongálásával az országba. A szocialista politikus szerint viszont mivel a migrációs helyzet nemcsak a Belügyminisztérium hatásköre, hanem a honvédelmi, az igazságügyi és a külügyi tárcát is érinti, ezért kérdéseivel Orbán Viktorhoz fordul, hogy megtudja, miként kívánja kezelni a kormány a helyzetet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!