szerző:
hvg.hu

Sokan a gúnyolják és támadják a keresztényeket, ennek vége véres üldözés lesz, festett borús képet Veres püspök.

Az Üldözött Keresztényekért rendezett Konferencián Veres András püspök köszöntötte a megjelenteket. A keresztény nem esik pánikba, ha üldözik, mert Jézus erről sokat beszélt, sőt kifejezetten boldogaknak nevezte az üldözött keresztényeket. Nérótól napjainkig "semmit sem tanultak a politikai élet egyes hatalmasságai". Évek óta terjed Európa-szerte a kereszténygúnyolás – minden véres üldözés így kezdődött. Most még csak tiltják a vallási tárgyak, szimbólumok viselését, a függetlennek mondó média támadást indít a másként gondolkodók ellen – előbb-utóbb véres végkifejlete lesz ennek. Magyarországon ma keresztényüldözés van, mondja Veres, a demokrácia égisze alatt. "Ezért is értjük a közel-keleti üldözött keresztényeket jobban", mint a nyugati keresztények.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Itthon

Orbán kereszténynek akarja megőrizni Magyarországot

Brüsszel szélsőségeseket akar beengedni Európába, hogy aláássa az európai értékeket. Orbán viszont szeretné kereszténynek megőrizni legalább Magyarországot. Az üldözött keresztényeket ott kell segíteni, ahol üldözik őket. Le kell számolni a politikai korrektséggel és az emberi jogi szómágiával. Orbán Viktor köszöntőt mondott a keresztényüldözésről szóló konferencián.