szerző:
hvg.hu

A Bors szerint pontosítani szerették volna Gyárfás Tamás korábbi vallomását, ezért hallgatták ki újra őt.

Újra kihallgatta a Nemzeti Nyomozó Iroda Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság ügyében. A Bors információi szerint új bizonyítékokat nem tártak fel, csupán pontosítani kívánták a sportvezetővel korábbi vallomását.

A lap úgy tudja: Gyárfást Tasnádi Péterről és Portik Tamásról kérdezték. Portikról állítólag azt mondta: nem feltételezte róla, hogy rögzíti kettejük privát beszélgetését, de semmi olyat nem mondott az egykori olajvezérnek, amit ne vállalhatna.

Csütörtöki hírek szerint az ügyészségnek több olyan hangfelvétele van, amelyet Portik Tamás rögzített, már Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolása után. Gyárfás Tamás úgy reagált: nem buzdított senkit erőszakra, nem fizetett Portiknak, illetve a milliárdos vállalkozó nem zsarolta meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Pálmai Erika Itthon

Meggyanúsított főügyész: Sosem biztattam Gyárfást, hogy ne tegyen feljelentést

Évtizedes barátként, magánemberként adtam általános jogi tanácsot Gyárfás Tamásnak, és nem ügyészként – állítja a hvg.hu által megszerzett, 15 oldalas vallomásában Ihász Sándor, a bűnpártolással gyanúsított korábbi fővárosi főügyész. Ez is része annak a 15 oldalas vallomásnak, amelyben Ihász azt részletezte, miért abszurd és megalapozatlan a Fenyő-gyilkosság ügyében vele szemben közölt gyanúsítás.