szerző:
hvg.hu

A karambolozó mikrobuszt is kivonták a forgalomból hónapokkal ezelőtt.

Mint azt megírtuk, kedden kora délután a 4-es főúton Ceglédbercelnél egy román rendszámú mikrobusz frontálisan ütközött egy homokszállító teherautóval, a balesetben a mikrobuszban utazó kilenc ember életét vesztette. Mint kiderült, a mikrobusz sofőrje facebookozott a baleset pillanatában, és az is kiderült, hogy a sofőr már korábban is okozott balesetet.

A Blikk most az Adevarul.ro román hírportál alapján azt írja, a végzetes előzésbe kezdő és közben Facebook-élőző sofőr, Petru K. jogosítvány nélkül ült volánhoz, és a jármű papírjai sem voltak rendben: a buszt a román rendőrség hónapokkal a baleset előtt kivonatta a forgalomból.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!