szerző:
hvg.hu

Az élettel az a baj, hogy nincs hozzá háttérzene - szokták mondani, csakhogy ezzel az ingyenes appal videóihoz és fotóihoz is hozzáadhatja a legnagyobb slágereket, majd könnyedén megoszthatja őket.

Még ha rendszeresen is oszt meg fotót és videót a közösségi oldalakon, vélhetően aláfestő zenét nem nagyon használ hozzá. Bizonyára mert feleslegesnek tartja és/vagy bonyolultnak. Ha kipróbálja az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyenes Sounds app alkalmazást azonnal megváltozik a véleménye.

©

Már a legjobb számok felfedezésére is jó az app, hiszen belépve több kategória alapján látja a válogatásokat, például azt is, hogy a Spotify vagy a SoundCloud milyen újdonságokat kínál. A jobb felső sarokban kereshet is számokra, meghallgathatja őket, de a lényeg csak ezután jön.

Ha valamelyik tetszik, akkor alul a megosztási lehetőségekre kattintva kiválaszthatja, hogy hol osztaná meg a zenét saját tartalmával. Pár másodperc után lehet szerkeszteni: alul a hangsávos csúszkával megjelölheti a legjobb részletet. Ezután a felső sarokban a fotó és lejátszó ikonra kattintva képet és videót készíthet hozzá, amelyekhez a kiválasztott zene lesz az aláfestés. Ha kész, a megosztás ikonnal már közzé is teheti a közösségi oldalakon.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!