Seres László
Seres László

Orbán véletlenül sem arról beszél, amiről ő tehet. Sőt: arról szavazni sem szabad.

"A választási irodánál múlt héten történt, Ismert Sajnálatos Események után egy nappal az emberek feszült várakozással tekintettek a miniszterelnök rendkívüli, az Országházba meghirdetett sajtótájékoztatója elé. Hogyan kommentálja vajon a Fradi Security belépését a kormánykoalícióba, lesz-e véleménye a kockásinges forradalomról, netán az egészségügyről, miután nemrég fideszes politikusok is attól féltek, hogy "halálgyárakká válhatnak a kórházaink"?"

"...az uniót az egész nem érinti, a népszavazás semmilyen végeredménye nem kötelezi, egyelőre önkéntes kvóták vannak; ha tehát Budapest akar valamit a valóban problematikus kvótarendszer ügyében, a többi EU-partnerrel kell megbeszélnie. Sokak számára meglepő lehet, de az EU tagjai vagyunk."

"...nem először és valószínűleg nem is utoljára éri a demokráciánkat kopasz, kigyúrt, fekete dzsekis fiatalemberek részéről kihívás (ami persze röhejes próbálkozáa egy demokráciát pusztító új állampárt nyomulásához képest). (...) Az újdonság ezért nem is annyira a népszavazás intézménye iránt elkötelezett másfél tucat kopasz fradista fellépése volt, legfeljebb az, hogy ezeknek a fiatalembereknek kimutathatóan Kubatov- és így: kormányközeli a networkje."

A teljes cikk a nyomtatott HVG-ben olvasható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!