NN Biztosító

Ilyen arányban gyógyíthatók a daganatos betegségek - infografika

Növekszik az új daganatos megbetegedések száma hazánkban, jó hír azonban, hogy az idejében diagnosztizált betegségek jó arányban gyógyíthatók. Egy súlyos betegség több millió forintos váratlan terhet jelenthet a betegnek és családjának, erre pedig az alacsony megtakarítási ráta mellett a hazai családok többsége nincs felkészülve.

NN Biztosító

Ha ön elmúlt harminc, ezt érdemes megfontolnia

Életbiztosításra nem szívesen gondolunk, pedig az élet kiszámíthatatlan, éppen ezért érdemes a várt vagy váratlan eseményekre már fiatalon felkészülni. A védelem a családalapítók körében különösen fontos lehet, ráadásul egy testreszabott életbiztosítással a 30-as éveik elején járók már havi 7000 forintért több mint 20 milliós védelmet élvezhetnek.

NN Biztosító

Egy jó életbiztosítás sokkal többet tud, mint gondolná

Ismét egyre népszerűbbek a kockázati életbiztosítások, azaz azok a termékek, amelyek után akkor fizet a biztosító, hogyha megtörténik a baj. Úgy tűnik, hogy a hazai lakosság egyre inkább felfigyel arra, hogy létezik olyan pénzügyi megoldás, amely anyagi segítséget nyújt akkor, amikor egy váratlan tragédia miatt a szeretteink megélhetése, a kitűzött célok elérése, vagy a hitelek törlesztése veszélybe kerül. Ez anyagilag nem is különösebben megterhelő, hiszen már napi pár száz forintos költséggel köthető kockázati életbiztosítás, amellyel felkészülhetünk a nem várt eseményekre.

NN Biztosító

Lesz segítség, ha baj van?

Újra növekszik a hazai életbiztosítási piac, de a 2014-es szép eredmény ellenére még bőven van hova fejlődni. Noha kutatások bizonyítják, hogy az emberek tudják, mennyire fontos lehet a bajban egy kis tartalék, kevesen tesznek félre vészhelyzet esetére. A statisztikák szerint nem csak a fejlett nyugathoz, de a régiós országokhoz képest is alulbiztosított a magyar lakosság. Talán már nem sokáig.

NN Biztosító

NN lesz az ING Biztosítóból, de a lényeg nem változik

Névváltást jelentett be az ING Biztosító, április 1-től ugyanis NN Biztosítóként üzemel tovább a társaság. A név nem ismeretlen a hazai piacon, hiszen az életbiztosítások területén piacvezető vállalat 1991-ben Nationale-Nederlanden néven lépett az országba, de sokan már akkor is csak a rövidítést használták. Cornelia Coman, aki 2012 nyara óta áll a vállalat élén, azt tapasztalja, hogy az emberek máig emlékeznek az NN névre és pozitív emlékeket kapcsolnak hozzá. Ehhez mindenképp szükség volt arra, hogy mindig az ügyfeleket tekintsék a legfontosabbnak, s az ő érdekükben folyamatos innovációkkal álljanak elő.

1 2 3

Az oldalon elhelyezett tartalom az NN Biztosító megbízásából jött létre, előállításában és szerkesztésében a hvg.hu szerkesztősége nem vett részt.