#Balatonfüred











Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?
 

Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?

Hány bukás fér bele egy életbe? Miért nem jó üzlet a vendéglátás? Hogyan öli meg a munkaerőhiány a magyar gasztroforradalmat? – erről beszélt a hvg.hu-nak Járosi Tamás, a tihanyi és a füredi Malackrumpli bisztrók tulajdonosa, aki sikeres ingatlancégének elbukása után döntött a romantikus fordulat, a balatoni biogazdálkodás és vendéglátás mellett.

Hercsel Adél Hercsel Adél




Gyurta: Kőkemény volt, nagyon meghaltam
 

Gyurta: Kőkemény volt, nagyon meghaltam

Az utolsó ezer méterig tartotta a tempót Gyurta Gergely az óriási hőségben, ám az első négyes fokozott iramát már nem bírta a hajrában, végül 1:14.3 perc hátránnyal ért célba.

hvg.hu hvg.hu



Borkikötő - az első tavaszi randi a Balatonnál
 

Borkikötő - az első tavaszi randi a Balatonnál

A poharakba már tavaszi szelek fújnak és tizenhét, főként balatoni borászatot terelnek a Borkikötőbe, egészen pontosan a balatonfüredi Silver udvarba. Borászatok és borkedvelők, Balaton-fanok, gasztronauták randevúja március 15-én sétáló borkostoló keretében.

hvg.hu hvg.hu