Németh Róbert Vélemény

14 megint

30 éve egy mátyásföldi lakásban, könnyekkel küszködve, tegnap este egy kispesti lakásban, könnyekkel küszködve. Jelenetek egy családregényből.

T.S. Élet+Stílus

Az Eb pezsgője

Nem tudjuk, hány pezsgősdugó röpült a levegőbe kedden este a bordeaux-i Matmut Atlantique stadionban lezajlott osztrák–magyar meccs után. De azt igen, mivel koccinthattak a magyar játékosok és a VIP-páholyok vendégei a győzelemre. A franciaországi labdarúgó-Eb hivatalos pezsgőmárkája a Hédiard.

Tossenberger Tamás Élet+Stílus

Nyár van és foci-Eb - hova menjünk meccset nézni?

Böde bólint, Király kiöklözi, Dzsudzsák rátűzi, Szalai hagyja ki, Guzmics szerel – bizonyára gyakran halljuk majd ezeket a mondatokat Hajdú Bééktől az elkövetkező hetek focilázában. A magyar válogatott franciaországi Eb-szereplése alatt Budapesten is sok helyen lehet majd nézni a meccseket a klasszikus sörkertektől kezdve a rooftop bárokon át az intimebb lugasokig. Szemezgettünk a legjobbak közül.

Dercsényi Dávid Itthon

Motozás, detektorok, dróntilalom jön a foci-Eb-n

Három hét múlva indul a foci-Eb abban a Franciaországban, ahol jelenleg is rendkívüli állapot van érvényben. A 2,5 millió – köztük 40 ezer magyar – szurkolót szigorúan átvizsgálják majd, és mobil konzulátusi szolgálat is rendelkezésükre áll. A biztonságiaknak a drónok ellen is készülniük kell.

hvg.hu Kult

A válogatotthoz írtak magyar népmesét – videópremier

A Firkin zenekart is felkérték a magyar fociválogatottat buzdító előadók sorába. Ennek apropóján született meg a Focimese című dal, amely egy minden magyar számára ismerős zenei motívumot dolgoz fel. A dalt először a hvg.hu-n hallgathatják meg.

MTI Sport

Megvan Kassai Viktor Eb-re utazó csapata

Kassai Viktor is szerephez jut a 2016. év labdarúgó Eb-n, csapatában már nem kapott helyet Vad II. István, aki nagyot hibázott négy évvel korábban az Anglia-Ukrajna találkozón.

hvg.hu Vállalkozás

Ingyen és adómentesen is kaphat jegyet a foci Eb-re, de sietni kell

A cafeteriakeretből is lehet finanszírozni a nyári foci Eb jegyeit, így a magyar csapat meccseit ingyenesen vagy kedvezményes áron is megtekintheti, akinek jófej munkaadója van. Sőt, az így juttatott belépő adómentességet is élvezhet. Rosszabb hír, hogy amennyiben Dzsudzsákék nem jutnak túl a csoportmeccseken, úgy további jegyeket már csak teljes áron vehetnek a magyar szurkolók. De ezekért is jó lesz sietni, hiszen már csak 5 napig lehet tikettet igényelni.

hvg.hu/MTI Sport

Pótselejtező: Készen állunk, de Norvégia az esélyes

A taktika és a csapat képe összeállt, de még nem árulta el a holnapi mérkőzés kezdőcsapatát Bernd Storck magyar szövetségi kapitány. A norvég labdarúgó-válogatottat tartja a párharc első mérkőzésének esélyesének, de nem tartanak attól, hogy ne maradna esély a visszavágóra.

MTI Sport

Foci-Eb 2020: a franciák és a svájciak is visszaléptek

Franciaország és Svájc is jelezte, hogy mégsem szeretne részt venni a 2020-as Európa-bajnokság szervezésében. Mindkét esetben azzal indokolták a visszalépést, hogy a hazai torna időbeli közelsége miatt nem valószínűsíthető a mostani pályázat sikere.

MTI Sport

Azerbajdzsán is részt venne a 2020-as labdarúgó Eb rendezésében

Azerbajdzsán is pályázik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszínére. Elhan Mammadov, az azeri sportági szövetség főtitkára az európai szövetség dubrovniki tanácskozásán jelentette be, hogy a kormány támogatását is megkapták már ehhez.

hvg.hu Sport

Labdarúgó-Eb 2020: Magyarország is pályázik

A kormány egyetértésével a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázik a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság egyik helyszínére – jelentette be az MLSZ elnöke kedden. Csányi Sándor azt mondta, hogy az új Puskás Ferenc Stadion adhatna otthont Eb-mérkőzéseknek.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk