Michelin-csillagos éttermet zúztak szét Londonban
Két Michelin-csillagos éttermet rohantak meg a fosztogatók, a berendezést szétzúzták, a vendégeket kizsebelték – írja a Borravaló blog.
Két Michelin-csillagos éttermet rohantak meg a fosztogatók, a berendezést szétzúzták, a vendégeket kizsebelték – írja a Borravaló blog.
A 21 Magyar Vendéglő és a hét elején megnyitó Pest-Buda kreatív séfje a családja miatt nem nyomul, többre tartja az elmélyült kutatómunkát, mint a felszínes íztrükközést, ugyanakkor néha szívesen enged teret bolondériáinak, vagy ahogy ő nevezi: betegségeinek.
A Costes mellett már az Onyx étterem is a Michelin-csillagos elitbe került Budapesten. Interjú Rebecca Burral, a Main Cities of Europe Michelin-kiadvány főszerkesztőjével.
Miközben Lyonban a 2011-es Bocuse d’Or versenyen az észak-európai konyhát ünnepelik, délen az év első nagy gasztronómiai eseményén, a Madrid Fusión-on a szakácskirály, Ferran Adrià bejelentette, utoljára vesz részt séfként szakmai fórumon.
Rémisztő legendák keringenek a világ szinte legnagyobb gasztronómiai elismerésének számító Michelin csillaggal járó megpróbáltatásokról. Lehet ezt azonban lazán és kedvesen is művelni, persze nem nálunk, hanem Svájcban.
A Michelin csillag csodálatos dolog, hatalmas rangot jelent, ám egyáltalán nem biztos, hogy csak csupa kellemes...
Michelin csillag, párizsi alapanyagok, magyar gasztronómia és sznobság: Gerendai Károllyal beszélgettünk a Costes étterem elismerése kapcsán.