Gécs Dániel Tech

Majdnem Trónok harca: vikingnek álltunk, de elbuktuk a digitális háborút

A középkori csaták brutalitását megidéző játékmenettel hirdeti egyik idei évre szánt újdonságát a Ubisoft. Vér, bokáig érő sár és majdnem hihető háborús környezet – ez a For Honor, mely akár egy játszható Trónok harca-epizód is lehetne. Igaz, pont az hiányzik belőle, amivel a sorozat percek alatt képes volt szétrobbantani a tévépiacot. Teszt.

Balogh Csaba Tech

Képek, videó, minden: nagyon jó játéknak ígérkezik a Watch_Dogs 2

Hosszú várakozás után a héten végre bejelentették a két évvel ezelőtt indított Watch_Dogs-széria új részét. A novemberben érkező játék nagyobb terepen kínál több hackelési lehetőséget, de a lényeg ugyanaz: megfigyelés, kibertámadások és egy kis GTA.

Balogh Csaba Tech

Watch_Dogs: kipróbáltuk az év legjobban várt játékát

Remek feladat az elmúlt egy év egyik legjobban várt játékáról kritikát írni, már csak azért is, mert ehhez előbb játszani is kell vele. A szóban forgó Watch_Dogs az okosvárosok nem is olyan távoli jövőjét vetíti elénk, egy olyan világot, ahol a privát telefonbeszélgetésektől kezdve a bankszámlákon át a jelzőlámpákig mindenre rálát a város operációs rendszere. Így viszont az is, aki képes betörni a rendszerbe. Ezen a ponton jövünk a képbe mi, a kontrollerünk és egy remek játékhangulat.

hvg.hu Tech

Jön az új Tetris

Új verziót ad ki a Tetrisből a játék 30. születésnapja alkalmából a Ubisoft.

hvg.hu Tech

Videó: itt az év legjobban várt játéka

A Watch_Dogs eredetileg a tavalyi év játéka lett volna, de a Ubisoft fél évvel csúsztatta megjelenését. A játék kedden jelenik meg, íme a kiadás kapcsán megjelentetett, utolsó trailer.

hvg.hu Tech

Új videón a várva várt Watch_Dogs világa

Chicago ma az Egyesült Államok leginkább megfigyelés alatt tartott városa, a sok emberre sok térfigyelő kamera is jut. Itt játszódik majd a Watch_Dogs című játék, amihez most kijött egy új trailer.

1 2

A címlapról ajánljuk