szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néhány óra erejéig fizetés nélkül lehet majd hozzájutni a Ubisoft 2016-ban kiadott, de máig szórakoztató Watch Dogs 2 játékának PC-s változatához.

A hétvégén, pontosabban vasárnap tartja az új videojátékait leleplező Ubisoft Forward eseményét a francia játékkiadó. Hogy meghozza a felhasználók kedvét, a rendezvény ideje alatt a nézők ingyen tölthetik majd le a 2016-ban megjelent Watch Dogs 2 játékot.

Az alternatív San Franciscóba kalauzoló videojátékban egy Marcus nevű hackert alakítanak a felhasználók. A cél a mindent megfigyelő rendszer, a ctOS2 kicselezése, és hogy a főhős csatlakozhasson a DedSec nevű hackerkollektívához, amely az eddigi legnagyobb kiberműveletére készül.

A szakújságok szerint a Watch Dogs 2 bizonyos elemeiben előrelépést jelent az elődjéhez képest, “de még mindig nem egy olyan játék, amiért őszintén lehet rajongani”. Ezzel együtt egy próbát megér, főleg ingyen, azt tekintve, hogy a videojáték mellett a nagy szaklapok kritikáit összegző Metacritic oldalon 75 százalékos mutató áll. A magyar gamer oldalak közül a GameStar 8,9 pontot, a PC Guru 75 százalékot adott neki.

A videojáték a nagyobb hazai gamer boltokban 6-7000 forint körüli áron vásárolható meg. Aki ingyen szeretné megkapni, annak először is egy percek alatt létrehozható Uplay-fiókra lesz szüksége. Illetve arra, hogy bekapcsolja a július 12-én, 20 órakor kezdődő műsort, melyet ezen a YouTube-linken lehet majd követni. A bemutató maga 21 órakor kezdődik, de a cég ígérete szerint a játékot már az előtte tartott pre-show alatt letölthetővé teszik. Az akció a műsor végéig tart és csak a PC-s kiadásra vonatkozik. Aki akkor rányom a megfelelő gombra, az – természetesen – utána bármikor ingyen játszhat majd a programmal.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Végleg megszűnik a Burger King a Nyugatinál

Végleg megszűnik a Burger King a Nyugatinál

360 millió dollárt vesztett a legutóbbi negyedévben az Adidas, de nagyon optimisták

360 millió dollárt vesztett a legutóbbi negyedévben az Adidas, de nagyon optimisták

A Wellhello tagjai még gondolkodnak, hogy részt vegyenek-e kormányzati raktárkoncerten

A Wellhello tagjai még gondolkodnak, hogy részt vegyenek-e kormányzati raktárkoncerten