hvg.hu Világ

Szlovénia is csatlakozott a Déli Áramlathoz

Szlovénia hivatalosan is csatlakozott a Déli Áramlat gázvezetékhez - az erről szóló megállapodást szombaton írta alá Borut Pahor szlovén és Vlagyimir Putyin orosz kormányfő a Novo Ogarjovo-i orosz miniszterelnöki rezidencián.

hvg.hu Gazdaság

Putyin: ha az urkánok csapolnak, kevesebb gázt kap Európa is

Oroszország csökkenteni fogja az Ukrajnán keresztül Európába szállított földgáz mennyiségét, amennyiben Kijev a számla kiegyenlítése nélkül, törvénytelenül megcsapolja a szállítmányokat - figyelmeztetett szerdán Vlagyimir Putyin orosz kormányfő.

hvg.hu Vélemény

A Mol nem adja fel horvát érdekeltségét, még a Szurgut kedvéért sem

A Mol elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt szerint egyelőre bizonytalan, mit akar a Szurgutnyeftyegaz a Mol-részvények 21,6 százalékával, amit márciusban az OMV-től, az akkori piaci ár duplájáért vásárolt meg. Az elnök-vezérigazgató a hvg.hu-nak adott interjúban kifejtette: az INA nem eladó, még a Szurgut által birtokolt részvények fejében sem.

hvg.hu Gazdaság

Putyin figyelmezteti az EU-t: gondok lehetnek a gáz ukrán tranzitjával

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök vasárnap közvetlenül is figyelmeztette az Európai Uniót, hogy ismét fennakadások lehetnek az orosz gáz európai fogyasztókhoz való eljuttatásában, mivel a fő tranzitországnak, Ukrajnának gondjai vannak az Oroszországtól vásárolt gáz kifizetésével.

hvg.hu Világ

Putyin ázsiai dalfesztivált szeretne Intervízió néven

Kína, a közép-ázsiai országok és Oroszország közös dalfesztiváljának ötletét vetette fel Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök szerdán a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) vezetőinek pekingi találkozóján.

hvg.hu Itthon

Charles Gatit zavarja a Putyin-barát magyar politika

Charles Gati washingtoni politológus szerint Magyarországot az juttatta az élenjáró európai országok közül a sereghajtók közé, hogy nincs beszélő viszony a politikai életben az ellenfelek között.

MTI Gazdaság

Putyin: a válság enyhülésével csökkenhet az állami beavatkozás mértéke

Oroszország a világméretű válság ellenére is liberális piacgazdaság marad, a krízis nem okozott jelentős államosítást, s noha az államnak át kellett vállalnia bizonyos üzleti kockázatokat, az enyhülés megindulásával tovább szándékozik csökkenteni az állami beavatkozás mértékét, sőt, aktivizálni fogja a privatizációt - jelentette ki Vlagyimir Putyin.

MTI Gazdaság

Putyin a külföldieket oroszországi befektetésekre biztatja

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök befektetéseik növelésére biztatta pénteken a nemzetközi pénzvilág képviselőit, mondván: Oroszország már eltávolította a bürokratikus akadályokat és hasonló lépések megtételére szólította fel a külföldi országokat is.

Shake

A vetkőzős Putyin izmai - videóval

Vlagyimir Putyin nem először és valószínűleg nem is utoljára dobta le ruháit, hogy megmutassa felsőtesét a világnak. Most videó is készült, majd ajánlás, hogyan utánozzuk az orosz politikust.

MTI Világ

Sosem szerették még ennyien Putyint és Medvegyevet

Az orosz kormányfő és az államfő népszerűsége abszolút történelmi csúcsot ért el a Közvélemény Alapítvány felmérése szerint - adta hírül hétfőn több más orosz újság mellett a Moszkovszkij Komszomolec című országos napilap, amely cikkének az Öv feletti népszerűség címet adta.

hvg.hu Világ

Putyin tengeralattjáróval 1500 méter mélyre merült

A fekete öves dzsúdós orosz miniszterelnök Vlagyimir Putyin, aki nemrég tigrist lőtt és vezetett már vadászrepülőt is, a hétvégén tengeralattjáróval merült a világ legmélyebb tavába, a Bajkál-tó fenekére.

MTI Világ

Fehér Ház: Putyin a jelen embere

Vlagyimir Putyin orosz kormányfő a jelen embere - közölte kedden a washingtoni Fehér Ház egy illetékese, miután Barack Obama amerikai elnök Moszkva mellett tárgyalt az orosz miniszterelnökkel.

MTI/hvg.hu Világ

Orosz-amerikai csúcs: nem csökkentik érdemben a rakéták számát

Nem sikerült érdemi megállapodásra jutnia Obama és Medvegyev elnököknek a légvédelmi rakéták leszerelésének folytatásáról, csupán a megállapodás hiányáról szóló szöveget írták alá. A hétfői orosz-amerikai csúcs legnagyobb eredménye, hogy Oroszország átengedi területén az Afganisztánba irányuló amerikai katonai konvojokat és fegyverszállítmányokat - írja keddi számában Kommerszant című orosz napilap.

MTI Világ

Putyin válasza Obamának: szilárdan állunk a lábunkon

Szilárdan állunk a lábunkon és a jövőbe tekintünk - válaszolta Vlagyimir Putyin orosz kormányfő pénteken a Moszkvába készülő amerikai elnök azon megjegyzésére, amely szerint Putyin fél lábbal a múltban él.

Világ

Putyinnal is tárgyalhat Obama Moszkvában

Barack Obama amerikai elnök július elejére kitűzött moszkvai látogatásán Dmitrij Medvegyev elnök mellett amerikai kezdeményezésre Vlagyimir Putyin kormányfővel is találkozik - ezt az értesülést közölte pénteken a Moszkovszkij Komszomolec című, rendszerint jól tájékozott orosz lap.

Viharos szél miatt adtak ki riasztást

Viharos szél miatt adtak ki riasztást

Marabu FékNyúz: SzuperViktor

Marabu FékNyúz: SzuperViktor

Nébih: tök jók a magyar sütőtökök

Nébih: tök jók a magyar sütőtökök

Otthagyja a Magyar Operatőrök Társaságát az SZFE rektorhelyettese

Otthagyja a Magyar Operatőrök Társaságát az SZFE rektorhelyettese

Illegális versenyzés közben gázolhattak halálra egy gyalogost Ózdon

Illegális versenyzés közben gázolhattak halálra egy gyalogost Ózdon

Az Amazon visszavonta a fekete péntekre hangoló reklámjait Franciaországban

Az Amazon visszavonta a fekete péntekre hangoló reklámjait Franciaországban

Szuperlapos 715 lóerős olasz sportkocsi született

Szuperlapos 715 lóerős olasz sportkocsi született

Huszonhétre emelkedett az égei-tengeri földrengés halálos áldozatainak száma

Huszonhétre emelkedett az égei-tengeri földrengés halálos áldozatainak száma

A címlapról ajánljuk