MTI Autó

Leállhatnak a buszok és villamosok Miskolcon

Leállnak a buszok és a villamosok, sztrájkolni fognak a közlekedési dolgozók Miskolcon, miután a városi fenntartó nem teljesítette korábbi béremelési ígéretét – írta keddi számában a Népszabadság.

hvg.hu Itthon

Buszkonvoj érkezett Siklósra a menekültekért

Több mint 50 buszt küldtek a belépő menekültek elszállítására a Baranya megyei Siklósra, ahol rendőrkapitányság is van, és onnan oszthatják el a határnál ellenőrzést folytató katonákat is.

MTI Itthon

A 2-es metrót is lezárhatják augusztus 20-án

A 2-es metró forgalmát szerdán az utasok számának függvényében korlátozhatják, ebben az esetben a Batthyány téri és Kossuth téri állomásokat lezárják. És milyen változások lesznek még a tömegközlekedésben augusztus 20-án?

hvg.hu Közlekedés

Öt BKK-busz is máshogy jár december végéig

Mától várhatóan december 20-áig a XVIII. kerületi Méta utca Pozsony utca és Kele utca közötti részén csatornáznak, ezért a Szent Lőrinc-telep, illetve a Gilice tér irányában közlekedő 36-os, 198-as, 900-as, 914-es és 980-as buszok módosított útvonalon haladnak.

MTI Vállalkozás

Több száz kivénhedt busz vár cserére a Volán társaságoknál

Vannak olyan esetek, amikor a gépjárművek műszaki állapota miatt azonnali megoldásra, gyors közbeszerzésre van szükség - utalt a hét szolnoki autóbusz mostani cseréjére az NFM államtitkára. Uniós közbeszerzési eljárás eredményeként a Volvo Hungária Kft. által ajánlott használt autóbuszokat vásárolták meg.

Nagy Gergő Gazdaság

"Súlyos probléma a Kossuth tér helyzete"

A nyári forró hónapokat követően érkezik a legtöbb turista Európa metropoliszaiba. Budapest nevezetességeinél ilyenkor tömött sorokban kígyóznak a külföldiek, akiket a történelmi látványosságok mellett egy-egy illegális terítőárus vagy "itt a piros, hol a piros"-játékos fogad. Aki pedig városnéző buszokra fizet be, az dugót, útfelújításokat, a buszok parkolásának megoldatlanságát látja. A szándék a változtatásra megvan, a sokszereplős fővárosi struktúrában viszont lassan megy a döntéshozatal. Videó + riport.

hvg.hu Autó

Sorra törnek az új Mercedes buszok

Nem kevesebb, mint 16 Mercedes Citaro sérült meg így vagy úgy a forgalomban egy hónap alatt. A balesetekre a sofőrök gyakorlatlansága lehet a magyarázat.

1 2 3

A címlapról ajánljuk