#doku360

Doku360: Nem tudom, hogy fel tudnám-e adni
 

Doku360: Nem tudom, hogy fel tudnám-e adni

A világbajnoki részvételről is döntő versenyre készül Janka és Adél. Egy esetleges kudarc akár a profi pályafutásuk végét is jelentheti. Közben megismerhetjük Kati bonyolult kapcsolatát anyjával. Vonal felett, harmadik rész.

hvg360 hvg360








Doku360: Összeültek a magyar cukrászok, hogy megmentsék a dobostortát
 

Doku360: Összeültek a magyar cukrászok, hogy megmentsék a dobostortát

1885-ben a korszak Jamie Olivere készítette el a dobostortát, amelyet sikere miatt azóta is sokan hamisítanak. Ezt elégelték meg magyar cukrászok és az eredeti receptúra alapján készítették újra a süteményt. A Bergmann-család amúgy is a minőségre esküdött fel, a hagyományokat generációkon keresztül igyekszik átörökíteni. Cukrász dinasztiák, második rész.

hvg360 hvg360





Doku360: A fő szüretidőben vagyunk és nem tudunk dolgozni
 

Doku360: A fő szüretidőben vagyunk és nem tudunk dolgozni

Rendkívüli ütemérzékre van szüksége a borászoknak a tokaji aszú elkészítéséhez. A küzdelem folyamatos az időjárással: míg egyik időszakban csapadékra lenne szükség, máskor már nem tesz jót az aszúszemeknek a túl sok eső. Folyékony Arany, második rész.

hvg360 hvg360