Ha a tojást eddig a hűtőajtón lévő tojástartóban tárolta, rosszul tette
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége „tojáskisokost” állított össze, amelyből többek között kiderül, hogy miért nem szabad megmosni a tojást.
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége „tojáskisokost” állított össze, amelyből többek között kiderül, hogy miért nem szabad megmosni a tojást.
Nem méri olcsón italát Elon Musk, 33 ezer forint a háromdobozos készlet.
Nemcsak a konyhában, de a világpiacon is uralkodik a fűszer, ahol konjunktúra alakult ki, mert az emberek egyre merészebben bolondítják meg az ételeket olyan fűszerekkel, amelyekről korábban nem is hallottak.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a belvárosban, a Kossuth Lajos téren jártunk.
Túl sok benne a béta-azaron.
Alkoholtartalomban a sörök hivatalos rekordere a skót Brewmeister főzde Snake Venomja. De mitől sör ez? És egyáltalán, hogy lesz ennyire erős egy sör?
A Vkuszno - i Tocska nevű vállalkozás anyacégének bevétele is csökkent 2021-hez képest.
Napi abszurd: „Legyen bundás a telefon!”
Aki gluténérzékeny, ne fogyassza el a megjelölt termékeket.
190 éve főzik lelkesen Belgium trappista kolostorának szerzetesei a Westmalle söröket. Csakhogy egyre kevesebben állnak szerzetesnek manapság.
Többeket hidegen hagy a nyugdíjreform elleni tüntetés és ugyanúgy folytatják a vacsorájukat, mintha semmi nem történt volna.
Nagyon értékes történelmi szakácskönyveket árvereznek el a héten Párizsban. A belga Pierre de Crombrugghe báró könyvtárából származó, 200 darabos receptkönyvből a legértékesebb darab árát félmillió euró körülire becsülik.
Több mint száz kiállító, köztük mintegy ötven étterem, tucatnyi cukrászda, valamint street food ételek, és nemzetközi konyhák – ezt kínálja a Gourmet Fesztivál június 2-4. között a Millenárison.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Nagykovácsiban jártunk.
A rapper komoly portfóliót épített ki a gasztronómiában: van borhálózata, gluténmentes gabonapelyhe, márciustól pedig kávélánca is.
Függetlenül a genetikai hajlamtól.
Ha valakinek ez hiányzott az életéből, már ehet Orbánról és Putyinról elnevezett pizzákat.