Megkóstoltuk a Kígyómérget, a világ legerősebb sörét – 67,5 százalékos, és imádtuk
Alkoholtartalomban a sörök hivatalos rekordere a skót Brewmeister főzde Snake Venomja. De mitől sör ez? És egyáltalán, hogy lesz ennyire erős egy sör?
Alkoholtartalomban a sörök hivatalos rekordere a skót Brewmeister főzde Snake Venomja. De mitől sör ez? És egyáltalán, hogy lesz ennyire erős egy sör?
A Vkuszno - i Tocska nevű vállalkozás anyacégének bevétele is csökkent 2021-hez képest.
Napi abszurd: „Legyen bundás a telefon!”
Aki gluténérzékeny, ne fogyassza el a megjelölt termékeket.
190 éve főzik lelkesen Belgium trappista kolostorának szerzetesei a Westmalle söröket. Csakhogy egyre kevesebben állnak szerzetesnek manapság.
Többeket hidegen hagy a nyugdíjreform elleni tüntetés és ugyanúgy folytatják a vacsorájukat, mintha semmi nem történt volna.
Nagyon értékes történelmi szakácskönyveket árvereznek el a héten Párizsban. A belga Pierre de Crombrugghe báró könyvtárából származó, 200 darabos receptkönyvből a legértékesebb darab árát félmillió euró körülire becsülik.
Több mint száz kiállító, köztük mintegy ötven étterem, tucatnyi cukrászda, valamint street food ételek, és nemzetközi konyhák – ezt kínálja a Gourmet Fesztivál június 2-4. között a Millenárison.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Nagykovácsiban jártunk.
A rapper komoly portfóliót épített ki a gasztronómiában: van borhálózata, gluténmentes gabonapelyhe, márciustól pedig kávélánca is.
Függetlenül a genetikai hajlamtól.
Ha valakinek ez hiányzott az életéből, már ehet Orbánról és Putyinról elnevezett pizzákat.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Solymáron jártunk.
Craig Harker kért egy kis extrát a Whopperjébe. Óriási szendvicse körülbelül 6000 kalóriás lett.
A tequila egyelőre messze van attól, hogy lenyomja a whiskey-t, vagy a rumot, de egyre kedveltebb a fogyasztók körében. Emiatt pedig agavehiány alakult ki, aminek a rendeződése akár két évig is tarthat.
Az amerikai cég vezérigazgatója 40 éve nem volt annyira izgatott egy új ötlet bevezetésétől, mint most, amikor Olaszországban megismertetik a vásárlókkal az olívás kávéjukat.
A hetvenes években sokan összerezzentek arra a gondolatra, hogy nyers halat egyenek, ma pedig az egész világ a szusiért rajong. Most ugyanígy idegenkedünk a rovaroktól, a magyar kormány meg egyenesen félti tőle az embereket – de vajon így lesz-e ez tíz év múlva is? A hvg.hu-nál a bátrak útjára léptünk: nyers és szárított rovarokkal felfegyverkezve főztünk egyet, aztán meg is kóstoltuk a végeredményt.