#gasztronómia



Hasbeszélő: Rosensteinéknél a nyolckerben
 

Hasbeszélő: Rosensteinéknél a nyolckerben

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Keleti pályaudvar környékén, a Mosonyi utcában jártunk.

GyéZsé GyéZsé









A zsír az úr, de van valami más is? A hvg.hu nagy füstöltkolbász-tesztje
 

A zsír az úr, de van valami más is? A hvg.hu nagy füstöltkolbász-tesztje

Köményes-fokhagymás-paprikás füstölt illatban úszott a hvg.hu szerkesztősége: ünnepi tesztünknek ezúttal tíz hazai hagyományos füstölt kolbászt vetettünk alá. Munkatársaink gyerekkoruk kedvenc ízét keresték, de egy idő után már annyival is beérték volna, ha a fás füstön és a zsíron kívül más is dominál a termékekben. Mégsem lettünk maradéktalanul elégedettek.

hvg.hu hvg.hu





Hasbeszélő: Magyaros konyha a közhelyeken túl – a Kossuth téren
 

Hasbeszélő: Magyaros konyha a közhelyeken túl – a Kossuth téren

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a belvárosban, a Kossuth Lajos téren jártunk.

GyéZsé GyéZsé